De reacties van stap 1 staan in het archief 1. De reacties van stap 2 staan in het archief 2. De reacties van stap 3 staan in het archief 3.

 

Inrichtingsplan Vergroenen Broekwegwetering

We willen graag iedereen bedanken voor het meepraten over het vergroenen van de Broekwegwetering! Mede dankzij uw inbreng hebben we het inrichtingsplan kunnen maken. Met dit plan hopen we bij te dragen aan een fijnere leefomgeving, meer biodiversiteit en een betere waterkwaliteit! In juni 2021 starten we met het aanleggen van de drijvende eilanden. Naar verwachting wordt in het najaar van 2021 de plantenborder aan de Marco Polorede aangelegd en het bijenlint langs de Klipperkade gerealiseerd.

Onder archief 1 t/m 3 (bovenaan deze pagina) vindt u alle stappen die gevolgd zijn in het participatietraject. Via onderstaande links kunt u het eindverslag lezen en de samenvatting van de reacties met antwoorden.
Link: Eindverslag vergroenen Broekwegwetering
Link: Samenvatting reacties en antwoorden op concept inrichtingsplan

 

Inrichtingsplan

Op onderstaande beelden ziet u het definitieve inrichtingsplan voor de Broekwegwetering. Wanneer u op de afbeeldingen klikt, worden deze vergroot en geopend in een nieuw tabblad. 


Inrichtingsplan definitief

Inrichtingsplan definitief

Sfeerbeeld Marco Polorede/Columbusrede

Sfeerbeeld Marco Polorede/Columbusrede

Voorbeeld drijvende eilanden Fregatwerf

Voorbeeld drijvende eilanden Fregatwerf

Voorbeeld drijvende eilanden Galjoenkade

Voorbeeld drijvende eilanden Galjoenkade

vergroenenbroekwegwetering
2194